یک داوطلب تجربی تا روز برگزاری کنکور سراسری چند هزار صفحه فقط کتاب درسی بخونه و البته تست و کتاب های کمک درسی هم باید بخونه و مسلط بر این همه مطلب بشه تا بتونه سر جلسه کنکور در حدود ۴ ساعت بهتر از چندصد هزار نفر رقیب به سوالات جواب بده. بنابرین حافظه این داوطلب سر جلسه کنکور باید یاری کنه که بتونه حجم قابل قبولی از این مطالب رو سر جلسه کنکور به یاد بیاره.
درسته که مرور کردن در فواصل زمانی مناسب یک عامل مهم در ماندگاری مطالب در ذهن هست، اما اهمیت داشتن حافظه قوی و تقویت کردن حافظه رو برای کنکوری ها نباید دست کم گرفت. کسانی که حافظه قوی دارن الزماً مادرزادی اینقدر حافظه شون قوی نبوده و شما هم میتونید با بعضی کارها و باید و نباید های تغذیه ای حافظتون رو قوی تر و قوی تر کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تقویت حافظه قبل از ادامه مطالعه این مقاله، حتما ویدیو زیر رو ببینید. برای مشاهده فیلم روی دکمه پخش ▶️ در وسط تصویر زیر کلیک کنید:
علاوه بر نکات گفته شده در ویدیو، به چند نکته مهم دیگه هم برای تقویت حافظه باید توجه کنید:
– سلامت عمومی بدن در حافظه خیلی موثره. مراقب سلامت عمومی خودتون باشید و سعی کنید حداقل حدود ۷ ساعت در شبانه روز بخوابید.
– با دقت و تمرکز درس بخونید. وقتی با ترس و استرس درس بخونید یادگیری و حافظه شما هم کم توان میشه.
– مطالعه بی وقفه و بدون استراحت نداشته باشید. حداقل هر ۶۰ دقیقه یک بار وسط مطالعه کمی استراحت کنید. حدود ۶۰ دقیقه بعد از شروع مطالعه و یادگیری، منحنی یادگیری خیلی پایین میآید طوری که یادگیری خوبی بعد از این زمان نخواهید داشت، مگر اینکه یه استراحت کوتاه داشته باشید.
– برای حفظ کردن مطالب حفظی سعی کنید از روش رمزگذاری استفاده کنید. مثلا برای حفظ کردن تاریخ ادبیات میتونید با آثار اون شاعر یا نویسنده یک جمله بسازید یا حرف اول آثار رو به صورت یک یا دو کلمه معنی دار یا طنز حفظ کنید. یا مثلا برای حفظ کردن نام عناص بعضی گروه های جدول تناوبی رمزهایی وجود داره که می تونید ازشون استفاده کنید.
– مطالب درسی رو تا جایی که امکان داره به صورت خلاصه و طبقه بندی شده یاد بگیرید به حافظتون بسپارید. مطالب کم حجم تر و دسته بندی شده بیشتر تو حافظه میمونه.
– پر خوری و خوردن زیاد سردی جات مثل دوغ، پنیر، ماست ترش، گوشت گاو و… تاثیر خوبی روی حافظه نداره.
– صبحانه خوردن صبح زود حافظه رو تقویت میکنه
– مصرف آنتی اکسیدان ها مثل میوه و سبزیجات که از سلولهای بدن دفاع میکنه و سلول ها رو تغذیه میکنه به تقویت حافظه شما کمک می کنه.
– خوراکی های لسیتین دار به اندازه کافی بخورید بخصوص لوبیای سویا که مقدار زیادی لسیتین داره. زرده تخم مرغ، شیر، ذرت، عدسی، تخم آفتابگردان، جوانه گندم، بادام زمینی، آرد جو و کبد (جگر) گوساله هم لسیتین دارن. لسیتین پیش ساز استیل کولین و استیل کولین هم یکی از انتقال دهنده های عصبی اصلی مغز است.
برای آشنایی بیشتر با تغذیه مناسب جهت تقویت حافظه به مقاله خوراکی های تقویت حافظه برای درس خواندن در سایت مشاوران ۱۰۰ مراجعه کنید.
برای ثبت نام مشاوره تحصیلی کنکور کلیک کنید
مشاور (رتبه برتر) | توضیحات |
---|---|
غزل حسین پور مشاور تجربی مشاهده اطلاعات |
|
عطیه اسدی مشاور رشته انسانی مشاهده اطلاعات |
راههای رزرو مشاوره و برنامهریزی درسی بلندمدت:
📩 روش اول: شما میتوانید یک پیامک حاوی «نام و نام خانوادگی خودتان + رشته و پایه تحصیلی + نام مشاور مورد نظرتان + تعداد ماههای مورد نظرتان برای دریافت برنامه ریزی و مشاوره» را در قالب یک SMS به شماره پیامک پشتیبانی ۰۹۹۰۹۳۸۰۹۴۵ ارسال کنید تا پس از هماهنگی با مشاور مورد نظر، ایشان در کوتاه ترین زمان ایشان با شما تماس بگیرند و شرایط و خدمات و هزینه ماهانه برنامه ریزی و مشاوره را برای شما توضیح دهند.
📱 روش دوم: علاوه بر روش فوق، در صورت تمایل جهت ارتباط با رتبه های برتر کنکور (اعضای گروه آموزشی مشاوران ۱۰۰) میتوانید درخواست خود را در زمینه برنامهریزی درسی و مشاوره ماهانه یا سالانه در یکی از پیامرسانها (تلگرام، روبیکا، ایتا، شاد، سروش، بله، گپ، آی گپ، واتساپ) به آیدی moshaverane100@ یا به شماره موبایل ۰۹۹۰۹۳۸۰۹۴۵ ارسال کنید و در صورت تمایل نام مشاور مورد نظر خود را نیز ذکر کنید تا توضیحات لازم خدمت شما ارائه شود. ما کمترین قیمت مشاوره کنکور و معتبرترین مشاور کنکور در هر رشته را به شما معرفی خواهیم کرد.
دیدگاهتان را بنویسید