راز افزایش تراز قلم چی (کانون) و آزمون های گاج، گزینه دو، سنجش و کنکور

در این صفحه از سایت مشاوران ۱۰۰ بهترین روش ها و مهم ترین راز افزایش تراز قلم چی (آزمون های کانون) و سایر آزمون های آزمایشی رو برای شما عزیزان توضیح خواهیم داد. قبل از مطالعه ادامه مطالب این صفحه، توصیه می کنیم که حتما ویدیوی زیر رو ببینید. برای مشاهده فیلم روی دکمه پخش ▶️ در وسط تصویر زیر کلیک کنید:

دانلود این ویدیو

 

اولین نکته درباره افزایش تراز آزمون این هست که رقیب اصلیتون رو شناسایی کنید. اگر در آزمون آزمایشی قبلی تراز شما حدود ۶۰۰۰ شده و تراز دوست یا همکلاس یا فامیلتون ۷۰۰۰ شده بزرگترین اشتباه این هست که با اون فرد رقابت کنید و بگید که من هم باید آزمون بعدی تراز ۷۰۰۰ کسب کنم یعنی ناگهان ۱۰۰۰ نمره افزارش تراز در دو هفته داشته باشم! رقابت باید با خودتون باشه نه با دیگران، یعنی حداقل سعی کنید آزمون بعدی ۱۰۰ نمره به ترازتون اضافه بشه، نه الزما ۱۰۰۰ نمره.

اگر این هفته ۴۰ ساعت درس خوندید هفته بعد به حداقل ۴۲ ساعت برسونید. اگه با دیگران رقابت کنیم ممکنه آزمون بعدی اونها افت تراز داشته باشند و چون هدف ما فقط این بوده که بهتر از اونها باشیم حتی اگه تراز ما رشد نکرده باشه و فقط بهتر از اونها شده باشه راضی میشیم! در حالیکه رقبای ما در کنکور سراسری همه داوطلبات کشور هستند نه فقط چند نفر همکلاس و دوست و فامیل که گاهی ممکنه ترازشون از ما کمتر یا بیشتر بشه.

باید با خودتون رقابت کنید تا هر آزمون قلم چی، گاج، گزینه دو، سنجش یا سایر آزمون هایی که شرکت می کنید ترازتون بیشتر بشه. هر هفته کمی ساعت مطالعه خودتون رو بیشتر کنید. نزدیک ترین رقیب شما از نظر سطح علمی و درسی خود شما هستید پس اگر سعی کنید آزمون و هفته بعدی بهتر از الان باشید یعنی در رقابت با نزدیک ترین رقیبتون (خودتون) پیروز شدید.

 

راز افزایش تراز قلم چی و سایر آزمون ها

اکثر دلایل عدم افزایش تراز بین دانش آموزها و داوطلب ها بر اساس حدود تراز میانگینی که دارند مشترک هست. با توجه به این معیار میتونیم داوطلب ها رو به چهار دسته تقسیم کنیم:

گروه اول: ترازهای بین ۴۰۰۰ تا ۴۸۰۰ در آزمون های قلم چی و گاج (که تقریبا معادل تراز ۵۵۰۰ تا ۶۵۰۰ آزمون های گزینه دو و معادل تراز ۶۰۰۰ تا ۷۰۰۰ آزمون های سنجش میشه) ترازهای خیلی پایینی هستند که علت عدم پیشرفت در این داوطلب ها میتونه کم کاری و ساعت مطالعه پایین، عدم آشنایی با روش های مطالعه و تست زنی یا خلاصه نویسی، نداشتن منابع کمک آموزشی مناسب، شانسی زدن و زیاد شدن تعداد سوالات غلط یا استرس و عدم تمرکز در جلسه آزمون باشه. برای هر یک از این موارد باید با کمک مشاور کنکور مشکل رو رفع کنید.

گروه دوم: اگر جزو دانش آموزها یا داوطلب هایی هستید که تراز بین ۴۸۰۰ تا ۵۸۰۰ در آزمون های کانون یا گاج (معادل ۶۵۰۰ تا ۷۵۰۰ گزینه دو و معادل ۷۰۰۰ تا ۸۵۰۰ سنجش) دارید، جزو داوطلب های متوسط و متوسط رو به بالا هستید و امید کسب رتبه زیر ۱۵۰۰۰ و حتی رتبه های نزدیک ۵۰۰۰ در کنکور برای شما بسیار بالاست. دلیل عدم افزایش تراز این دسته از داوطلب ها هم میتونه کمبود ساعت مطالعه یا کیفیت پایین مطالعه باشه. باید با کمک مشاور تحصیلی خودتون تعادل بین ساعت مطالعه دروس مختلف رو در برنامه ریزی هفتگی برقرار کنید، سطح دشواری تست هایی که می زنید باید بالاتر بره و سوالات چالشی تر حل کنید تا بتونید به سوالات سخت تر در آزمون جواب بدید، از خلاصه نویسی و روش های مرور هم به درستی استفاده کنید، استرس خودتون رو در جلسه آزمون کنترل کنید و حتما تکنیک های مدیریت زمان رو دقیق اجرا کنید.

گروه سوم: اگر تراز شما در آزمون های قلم چی یا گاج بین ۵۸۰۰ تا ۶۸۰۰ هست (معادل تراز ۷۵۰۰ تا ۸۵۰۰ گزینه دو و معادل تراز ۸۵۰۰ تا ۹۵۰۰ آزمون های سنجش) احتمال قبولی شما در رشته های پرطرفدار بالاست اما برای تضمین این موفقیت باید تلاش کنید درصدهای خودتون در آزمون های آزمایشی رو به بالای هفتاد درصد برسونید که باعث افزایش تراز شما بشه. با کمک مشاورتون دروس و مباحثی که ضعیف تر هستید رو تقویت کنید، تست های سخت تری حل کنید، روش های تستی و میان بر حل تست ها رو یاد بگیرید و حتما تست زمان دار به تعداد کافی بزنید. تکنیک های مدیریت زمان در ازمون مثل ضربدر و منها و زمان های نقصانی که در سایت مشاوران ۱۰۰ بطور کامل توضیح داده شده رو اجرا کنید. علاوه بر این حتما باید خلاصه نویسی دروس رو به دقت انجام بدید و در فواصل زمانی منظم مطالب رو با استفاده از تکنیک های صحیح مرور کنید تا در حافظه بلند مدت شما تثبیت بشه.

گروه چهارم: در صورتی که تراز شما در آزمون های قلمچی یا گاج بین ۶۸۰۰ تا حدود ۸۰۰۰ هست (معادل تراز ۸۵۰۰ تا ۹۵۰۰ آزمون های گزینه دو و معادل تراز ۹۵۰۰ تا ۱۱۰۰۰ آزمون های سنجش و کنکور) تقریبا میشه گفت که صد در صد در بهترین رشته های پرمتقاضی قبول خواهید شد و فقط برای دانشگاه بهتر و کسب رتبه بهتر در کنکور باید تلاش کنید و کم کم تراز خودتون رو بالاتر ببرید. میانگین درصدهای شما در آزمون های آزمایشی معمولا بالای ۷۰ درصد هست. تست های چالشی و گاها سخت تر از سوالات کنکور رو گاهی در برنامه خودتون قرار بدید. ساعت مطالعه بالا نباید باعث خستگی و کاهش انگیزه شما بشه چون با کمی غفلت افت می کنید و جزوه گروه سوم خواهید شد. روی مباحث خاصی که ضعف داشتید بیشتر کار کنید و حتما ارزیابی آزمون رو به روشی که در سایت مشاوران ۱۰۰ گفته شده اجرا کنید.

 

هدف گذاری برای افزایش تراز آزمون ها

یکی از بهترین روش های افزایش تراز کانون و سایر آزمون ها این هست که ابتدا درصد هر درس رو در آزمون به صورت چند تا از ۱۰ تا در نظر بگیرید یعنی درصدهاتون رو به سمت مضارب عدد ۱۰ گرد کنید مثلا اگر ۴۳ درصد زدید بگید ۴ تا از ۱۰ تا زدم، یا اگه ۴۶ درصد زدید بگید ۵ تا از ۱۰ تا زدم. سعی کنید به همین ترتیب در هر آزمون ۲ تا درس رو به اندازه یک واحد (از ۱۰ واحد) اضافه کنید.

به عنوان مثال، اگر در آخرین آزمون زیست شناسی رو ۵ تا از ۱۰ و دین و زندگی رو ۶ تا از ۱۰ زدید، آزمون بعدی زیست رو ۶ تا از ۱۰ و دین و زندگی رو ۷ تا از ۱۰ بزنید و حداقل سعی کنید سایر درس ها رو در حد همین آزمون جواب بدید.

این کار یک هدف گذاری منطقی برای هر آزمون هست و باعث میشه حرص بیخودی نزنید چون این حرص زدن معمولا سر آزمون باعث زیاد شدن تعداد غلط ها میشه. در آزمون بعدی هم تلاش کنید دو درس رو یک واحد اضافه کنید و در همین حد رشد کنید (واحد چند تا از ۱۰ تا). به این شکل تراز و درصدهای شما در آزمون های آزمایشی کم کم و با روند قابل قبول و هدف گذاری قابل اجرا پیشرفت میکنه و تا روز کنکور به حداکثر میرسه.

با وجود همه روش های افزایش تراز که در این صفحه از سایت مشاوران ۱۰۰ گفته شد، هر داوطلب شرایط خاص و نقاط ضعف ویژه ای داره که با سایر داوطلب ها متفاوت هست. شناسایی و برطرف کردن این نقاط ضعف که مانع افزایش تراز در آزمون ها میشه با کمک یک مشاور کنکور حرفه ای که خودش تجربه کسب ترازهای بالا در آزمون ها و کسب رتبه برتر کنکور رو داشته بسیار آسان تر و سریع تر خواهد بود. برای آشنایی با خدمات برنامه ریزی شخصی، مشاوره درسی و ارتباط با رتبه های برتر کنکور که عضو گروه مشاوران ۱۰۰ هستند می‌توانید «نام و نام خانوادگی + پایه و رشته تحصیلی خودتان» را به شماره پیامک ۰۹۹۰۹۳۸۰۹۴۵ ارسال کنید.

اگر تجربیات، نظرات یا سوالاتی در زمینه روش های افزایش تراز قلم چی یا سایر آزمون های آزمایشی دارید در قسمت نظرات پایین همین صفحه بنویسید و ارسال کنید تا اعضای گروه آموزشی مشاوران ۱۰۰ در کمترین زمان پاسخگوی شما عزیزان باشند.

برای ثبت نام مشاوره تحصیلی کنکور کلیک کنید

مشاور (رتبه برتر)توضیحات
دکتر غزل حسین پور رتبه 743 بهترین مشاور کنکور تجربی هزینه مشاوره تحصیلی کنکور مشاوره کنکور تلفنی برنامه ریزی کنکور پزشکیغزل حسین پور

مشاور تجربی

مشاهده اطلاعات
سید حسن حسینی رتبه 275 مشاوره کنکور ریاضی فیزیک دبیر ریاضی رشته ریاضی مشاور متوسطه اول برنامه ریزی پایه نهم تیزهوشانسیدحسن حسینی

مشاور رشته ریاضی و متوسطه اول

مشاهده اطلاعات
عطیه اسدی باغان رتبه 8 برنامه ریزی برای کنکور انسانی مشاوره کنکور رشته انسانی بهترین مشاور کنکور برنامه ریزی درسی آنلاینعطیه اسدی

مشاور رشته انسانی

مشاهده اطلاعات

راه‌های رزرو مشاوره و برنامه‌ریزی درسی بلندمدت:

📩 روش اول: شما می‌توانید یک پیامک حاوی «نام و نام خانوادگی خودتان + رشته و پایه تحصیلی + نام مشاور مورد نظرتان + تعداد ماه‌های مورد نظرتان برای دریافت برنامه ریزی و مشاوره» را در قالب یک SMS به شماره پیامک پشتیبانی ۰۹۹۰۹۳۸۰۹۴۵ ارسال کنید تا پس از هماهنگی با مشاور مورد نظر، ایشان در کوتاه ترین زمان ایشان با شما تماس بگیرند و شرایط و خدمات و هزینه ماهانه برنامه ریزی و مشاوره را برای شما توضیح دهند.

📱 روش دوم: علاوه بر روش فوق، در صورت تمایل جهت ارتباط با رتبه های برتر کنکور (اعضای گروه آموزشی مشاوران ۱۰۰) می‌توانید درخواست خود را در زمینه برنامه‌ریزی درسی و مشاوره ماهانه یا سالانه در یکی از پیام‌رسان‌ها (تلگرام، روبیکا، ایتا، شاد، سروش، بله، گپ، آی گپ، واتساپ) به آیدی moshaverane100@ یا به شماره موبایل ۰۹۹۰۹۳۸۰۹۴۵ ارسال کنید و در صورت تمایل نام مشاور مورد نظر خود را نیز ذکر کنید تا توضیحات لازم خدمت شما ارائه شود. ما کمترین قیمت مشاوره کنکور و معتبرترین مشاور کنکور در هر رشته را به شما معرفی خواهیم کرد.

تلفن مشاوران ۱۰۰ آیدی پیام رسان روبیکا مشاوران 100 شبکه اجتماعی صد moshaverane100

درباره‌ی مشاوران 100

گروه آموزشی مشاوران 100 متشکل از رتبه های برتر کنکور در زمینه برنامه ریزی و مشاوره برای دانش آموزان و داوطلبان کنکور سراسری فعالیت دارد. کد احراز هویت مشاوران ۱۰۰ در سامانه ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۱-۱-۷۲۱۳۳۶-۶۵-۳-۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۳۰۶ نظر


  1. سلام و عرض ادب
    اگر من برای رشته کاردانی مامایی با سوابق تحصیلی انتخاب رشته کنم ، آیا بعد از اتمام دوره تعهد میتونم در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل بدم؟
    امکان ادامه تحصیل تا چه مقطعی وجود داره؟
    خواهش میکنم پاسخ بدید
    با تشکر

  2. سلام
    برای انتخاب رشته و قبولی پزشکی رتبه در سهمیه نهایی مهمه یا زیرگروه؟

    • سلام حدیث خانم. برای قبولی پزشکی رتبه زیرگروه ۱ شما در سهمیه مهمه.
      یعنی رتبه کشوری اهمیتی نداره (به رتبه سهمیه توجه کنید) و رتبه کل هم اهمیتی نداره (رتبه زیرگروه ۱ مهمه).

  3. سلام امسال با میانگین عمومی و اختصاصی چند میشه پزشکی روزانه آورد؟

    • مشاوران 100

      سلام زهرا خانم. هنوز نتایج اعلام نشده و نمیشه پیش بینی دقیق کرد. به نظر میرسه سطح سوالات نسبت به ۱۴۰۰ کمی آسان تر بوده و نیاز به درصدهای بالاتری برای قبولی پزشکی نسبت به پارسال وجود داره. هرچند اگر ظرفیت پذیرش پزشکی بالاتر بره این قضیه ممکنه برعکس هم بشه.
      با این وجود معمولا هر سال اخرین رتبه های قبولی پزشکی میانگین درصدهای بین ۵۰ تا ۶۰ درصد دارند و بعضی سالها بالاتر.

  4. سلام میخواستم بدونم که درصد چند زیست شناسی در کنکور ۱۴۰۱درصد خوبی محسوب میشه

    • مشاوران 100

      سلام الهام خانم. امسال زیست کمی سخت بود. هر چی بالاتر باشه بهتره. نمیشه گفت از چه درصدی به بالا خوبه یا عالیه.
      در کل زیست روی تراز آزمون و رتبه کنکور شما بیشترین تاثیر رو داره.

  5. سلام
    به نظر شما درصد های کنکور ۱۴۰۱ رو با تخمین رتبه چه سالی تخمین بزنیم تا رتبه ی تقریبی مون رو به دست بیاریم ؟
    ۹۷، ۹۸ یا ۱۴۰۰؟

  6. سلام
    امسال سطح سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۱ چطور بوده؟
    به نظرتون درصدهای کنکورمون رو با تخمین رتبه چه سالی تخمین بزنیم بهتره؟
    کنکور ۱۴۰۰ سخت تر بوده یا ۱۴۰۱؟

    • مشاوران 100

      سلام سارا خانم. نظر مشاوران مختلف تفاوت داره. از نظر شخص بنده ۱۴۰۰ تجربی در کل سخت تر بود. با این وجود درس زیست و شیمی امسال هم تا حدودی سخت بودند.

  7. سلام
    من درصدهای کنکور تجربی ۱۴۰۱ به این صورت بوده:
    ادبیات: ۶۴ عربی: ۸۵ دینی:۸۰ زبان: ۴۵
    ریاضی: ۴۸ زیست : ۳۵ فیزیک: ۷۳ شیمی: ۵۳
    به نظرتون شانسی برای قبولی پزشکی روزانه در منطقه ۲ دارم؟

    • مشاوران 100

      سلام درصد زیست شما کمی پایینه البته امسال سوالات زیست ساده نبودند.
      پیش بینی می کنیم که رتبه شما ۴ رقمی میشه اما عدد دقیق رتبه و تراز شما در کنکور قابل پیش بینی نیست.
      احتمال قبولی پزشکی روزانه هم دارید.

  8. سلام میخواستم بدونم که در گزینه دو برای دروس اختصاصی از چند به بالا تراز خیلی خوب محسوب میشه؟

    • مشاوران 100

      سلام مژگان خانم. هر چه تراز بالاتر باشه بهتره. در آزمون های گزینه دو ترازهای ۸۵۰۰ به بالا ترازهای خیلی خوبی هستند.

  9. سلام، خیلی ممنون از سایت خوبتون
    ببخشید من در آزمون های جمع بندی تراز های ۹۰۰۰ و ۸۷۰۰ و بار آخر تراز ۹۷۰۰ کسب کردم (گزینه دو)
    بنظر شما امیدی برای پزشکی مشهد هست؟

    • مشاوران 100

      سلام بله این تراز در آزمون های گزینه دو عالیه و اگر در جلسه کنکور در همین سطح ظاهر بشید امید کسب رتبه زیر ۱۰۰ هم دارید.
      احتمال قبولی پزشکی مشهد بالاست.

  10. سلام ببخشید میخواستم بدونم که با تراز های میانگین ۸۵۰۰ گزینه دو احتمال پزشکی کرمان آوردن چه قدر هست؟

    • مشاوران 100

      سلام فائزه خانم. تراز خوبی در ازمون های ازمایشی داشتید و اگه در این سطح باشید احتمال قبولی پزشکی کرمان برای شما خیلی زیاده.

  11. سلام
    من ترازهام در آزمون های جمع بندی گزینه دو: ۶۶۰۰ – ۶۷۰۰ – ۷۴۰۰، ۷۱۰۰ -و ۷۲۰۰ هست.
    چقدر احتمال قبولی پزشکی در منطقه دو برام هست؟
    به نظر شما تقریبا رتبه ام چند میشه؟
    میدونم رتبه دقیقی نمیشه گفت خواهش میکنم تقریبی بگین
    با تشکر

    • مشاوران 100

      سلام مروا خانم. همان طور که خودتون هم اشاره کردید، با توجه به تراز ازمون های ازمایشی نمیشه به طور خیلی دقیق رتبه کنکور رو پیش بینی کرد. چون روز کنکور خیلی اتفاقات ممکنه بیفته و بعضا مواردی بوده که در جلسه کنکور بهتر از آزمون های آزمایشی عمل کردند.
      موردهایی بودن با همین میانگین تراز شما در ازمون های ازمایشی، در کنکور رتبه زیر ۲ هزار کسب کردند و البته موردهایی بودن که حتی رتبه های نزدیک به ۳۰ هزار کسب کردند. به همین خاطر میگیم الزما تراز ازمون های ازمایشی ارتباط مستقیمی با رتبه کنکور نداره.
      با این وجود اکثر قبولی های پزشکی معمولا ترازهایی بالاتر از این داشتند. اگر بخواهیم بطور میانگین به تراز ازمون های شما نگاه کنیم احتمال قبولی پزشکی و کسب رتبه زیر هزار با این تراز خیلی بالا نیست اما احتمالش صفر هم نیست و مجددا تاکید می کنم که ممکنه نتیجه کنکور خیلی بهتر از ازمون های ازمایشی بشه. همه احتمالات رو باید در نظر گرفت.
      کسانی بودن که در ازمون های ازمایشی تراز پایین داشتند اما در کنکور پزشکی قبول شدند.
      امیدتون رو حفظ کنید و هفته اخر تورق سریع و شبیه سازی ازمون کنکور رو تمرین کنید. ان شاء الله به نتیجه دلخواهتون می رسید.

  12. سلام
    میشه لطفا کمکم کنید، من امسال کنکور تجربی دارم گزینه دو شرکت میکنم آزمون های جمع بندی دو بار ترازم نه هزار و یه بار هم هشت هزار و هشتصد شده
    بنظر شما امیدی برای پزشکی و دندون هست؟

    • سلام سعیده خانم. بله تراز خوبی دارید قطعا امید قبولی رشته های تاپ وجود داره.

  13. سلام ببخشید با تراز ۸۵۰۰ گزینه دو شانس قبولی پزشکی هست؟

    • سلام آقای علیرضا. بله این تراز خوبیه و احتمال قبولی پزشکی برای دانش آموزی که تراز میانگین در این حد داشته باشه بالاست.

  14. سلام
    برای پزشکی روزانه دانشگاه شیراز رتبه‌ منطقه ۲ باید زیر چند باشه؟
    و با کسب تراز ۸۷۰۰ گزینه دو در آزمون های جمع بندی چقدر احتمال داره پزشکی روزانه دانشگاه شیراز رو قبول بشم

    • سلام مهنا خانم. تقریبا رتبه زیر ۶۰۰ منطقه دو لازمه.
      با این تراز در آزمون های گزینه دو شانس بالایی برای قبولی پزشکی شیراز دارید. تراز نسبتا خوبیه.

  15. با تراز ۸۶۰۰ گزینه دو احتمال کسب رتبه زیر ۱۰۰۰ منطقه ۲ تجربی چقدره؟

    • عدد دقیق نمیشه گفت چون الزاما همیشه تراز ازمون های ازمایشی دقیقا متناسب با رتبه کنکور نیست
      ممکنه عملکرد داوطلب در ازمون های ازمایشی بهتر از کنکور باشه یا در موارد نادر بدتر باشه.
      اما در کل تراز بالای ۸۶۰۰ آزمون های گزینه دو تراز خوبی هست و احتمال کسب رتبه زیر هزار برای کسی که ترازی در این حد داره بالاست.

  16. سلام ببخشید رتبه چند منطقه دو در آزمون دیروز سنجش خوب بوده؟ برای پزشکی

    • سلام آقا احسان. تراز خوب و بد تعریف عددی نداره بلکه نسبی هست. هر چه تراز شما بالاتر باشه نسبت به دیگران خوب تر هست.
      معمولا تراز های بالای ۸۰۰۰ سنجش ترازهای نسبتا خوبی هستند و امید قبولی پزشکی در این افراد بالاست.
      البته اگر کسی ترازی کمتر از ۸۰۰۰ داشته باشه به منزله ناامیدی از قبولی پزشکی نیست چون بارها دیده شده عملکرد داوطلبان در جلسه کنکور نسبت به آزمون های آزمایشی بهتر بوده.

  17. سلام تراز ۷۸۰۰ گزینه ۲ معادل چه ترازی در کانونه؟ خواهش میکنم پاسخ بدید

  18. سلام در آزمون های جامع سنجش تراز های چند به بالا شانس قبولی در رشته پزشکی رو دارن؟

    • سلام تراز بالای ۸۵۰۰ سنجش تراز نسبتا خوبی به حساب میاد و شانس قبولی بالایی در پزشکی و کسب رتبه خوب در کنکور داره. البته در نظر داشته باشید که ممکنه بعضی داوطلب ها برخلاف داشتن ترازهای بالا در آزمون های آزمایشی، رتبه خوبی در کنکور کسب نکنند و یا بالعکس.

  19. سلام تراز ۸۵۰۰ گزینه دو تقریبا معادل چه ترازی در قلم چی است؟

  20. سلام ببخشید برای پزشکی تهران تراز گزینه دو باید به چند هزار برسه ؟

    • سلام خانم هاشمی. الزاما اینطور نیست که یک تراز خاص در ازمون های ازمایشی حتما در یک رشته و دانشگاه خاص قبول بشه. قبولی های پزشکی که در ازمون های گزینه دو شرکت می کردند معمولا ترازهای بالای ۹۰۰۰ داشتند.

    • ببخشید من متوجه نشدم اونایی که در آزمون های گزینه دو شرکت کردند و پزشکی قبول شدن معمولا تراز بالای ۷۰۰۰ داشتن یا ۹۰۰۰ ؟

    • سلام برای تهران قطعا تراز بالاتری لازمه.

    • سلام یعنی برای پزشکی روزانه بندر عباس تراز بالای ۷۰۰۰ خوبه؟

    • قطعا هر چه تراز بالاتر باشه خوبه.
      مخصوصا تراز سه ازمون اخر که مشابه کنکور هستند اهمیت بیشتری داره.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *